VILLA

gårdshotell

på österlen

Hasselbacken

Double click to insert body text here ...

 

Information med anledning av Coronaviruset.

 

Kära gäster!

 

Vi - Anna & Anders - startade Villa Hasselbacken för 5 år sedan. Efter många år i Hotell och Restaurangbranchen hittade vi ett drömprojekt alldeles runt knuten. Vi köpte grannfastigheten och drog igång vårt alldeles egna Gårdshotell på Österlen. På vårt alldeles egna sätt.

 

Det har varit härliga och tuffa år men mest helt underbara, tack vare ER – våra fina gäster. Som valt och uppskattat det vi vill erbjuda!

Ni betyder ALLT för oss och vår verksamhet.

 

Nu står vi inför vår tuffaste utmaning hitills, en utmaning som vi dessutom har väldigt liten möjlighet att påverka. Givetvis följer vi rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och riktlinjer från Regeringen.

Allt för att minska smittspridningen.

 

Villa Hasselbacken har stora gemesamma ytor så att man kan hålla rekommenderade avstånd. Vi har få rum och ligger avskilt – mitt i naturen.

Vi tycker att ni skall kunna känna er trygga här!

 

Vi har, som alltid, mycket hög nivå på städning, hygien och mat.

Dessutom har vi extra fokus på desinficering av kontaktytor.

Vi försäkrar såklart att vi som jobbar på Hotellet är fullt friska och krya.

 

Vår fina frukostbuffé serverar vi nu istället  “a la carte” vid borden.

 

Våren har just kommit till Österlen som är vackrare än någonsin – eller uppskattar man bara allting mer nu!? Hursomhelst så porlar bäckarna, fåglarna kvittrar, havet glittrar, solen skiner, blåsipporna blommar, humlorna surrar och ramslöken doftar! Det finns hopp!

 

Anna & Anders